"For the love of post"

That's what we do!

Direct Mail

Na het printen, afwerken en couverteren, is het meeste werk gedaan, maar vergeet niet het correct aanbieden van de verzending bij de post.

Galahad heeft contacten met nationale en internationale postorganisaties en heeft prijsafspraken met PostNL voor internationale verzendingen. De medewerkers hebben ervaring om het correct verpakken en aanbieden van de direct mail verzendingen, zodat deze op de snelste en meest efficiƫnte manier worden verwerkt bij de post.

Wilt u uw verzendingskosten eens onder de vergrootglas leggen? Wij kunnen uw verzendingskosten vergelijken en mogelijkheden aanbieden voor het besparen van kosten. Deze besparingen kunnen dan bijvoorbeeld worden ingezet voor andere marketinginstrumenten of het versturen van meer mailingen. Ook kunnen er bijvoorbeeld besparingen worden gemaakt door het kritisch kijken naar de voorwaarden rond de verzending, zoals bijvoorbeeld de servicekaders.

Daarnaast hebben wij intern mogelijkheden voor transport en contacten met transportbedrijven in het binnen- en buitenland.

  • Contacten met nationale en internationale postorganisaties
  • Betere prijzen met PostNL voor internationale verzendingen
  • Expertise voor het verpakken en aanbieden van direct mail verzendingen
  • Netwerk van leveranciers voor transport

Voor een vrijblijvende afspraak of een offerteaanvraag, neem contact op met:

T - +31 (0)75 617 2459

E -

Services

Contact

T - +31 (0)75 617 2459

E -


Galahad Management Services

Kleine Tocht 38

1507 CA Zaandam

The Netherlands