"For the love of structures"

That's what we do!

Print Management

Wij zijn gespecialiseerd op het inkopen van marketingcommunicatiemateriaal. Het grootste gedeelte hiervan is voor het gebruik van directmarketingcampagnes.

Heeft u hulp nodig bij het profesionaliseren van het proces om marketingcommunicatiemateriaal te managen en het aanbrengen van structuur bij dit proces? Of inzicht krijgen in de totale kosten van marketingcommunicatie? Hier kunnen wij ook van dienst zijn.

Galahad werkt met een uitgebreid netwerk van Europese leveranciers naast onze eigen productie voor printen en afwerken. Deze leveranciers kunnen bijvoorbeeld zijn drukkers, afwerkers, letterschops, producenten van POS materiaal en relatiegeschenken. Dit betekent dat wij een goede match kunnen maken tussen de juiste leverancier en de klant. De prioriteiten kunnen verschillen per klant: hoge kwaliteit, snel of goedkoop (kies maximaal twee opties). Of misschien wilt u “groen” printen? Ook kunnen wij met de juiste match en het combineren van orders, kosten besparen zodat het marketingbudget meer efficiënt gebruikt kan worden.

  • Professionalisering van management van marketingcommunicatiemateriaal
  • Structuur aanbrengen bij het proces
  • Netwerk van Europese leveranciers, waaronder drukkers en afwerkers
  • Combineren van orders voor betere prijs
  • Besparen kosten in het marketingbudget
  • Hoge kwaliteit, goedkoop of snel, kies maximum twee opties

Voor een vrijblijvende afspraak of een offerteaanvraag, neem contact op met:

T - +31 (0)75 617 2459

E -


Services

Contact

T - +31 (0)75 617 2459

E -


Galahad Management Services

Kleine Tocht 38

1507 CA Zaandam

The Netherlands